Categorii

Producători

Service Imprimante copiatoare

Newsletter

Termeni si conditii/ Contractul fixZone cu Clientii

Echipa Gromacht Service ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute produsele sale si munca depusa in serviciul tuturor clientilor pentru care lucram. Uram "bine ati venit" tuturor vizitatorilor acestui site si recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Sigurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii, comert electronic. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa si cade sub incidenta contraventiilor sanctionate de legea romana. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe situl fixZone.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Ele se constituie intr-un ACORD cu valoare si regim juridic de Contract, ce are ca parti semnatare Gromacht SRL si pe dumneavoastra, in calitate de UTILIZATOR (DESTINATAR).

Compania care administreaza situl http://www.fixZone.ro, denumit in continuare fixZone.ro, este SC Gromacht Service SRL, numita in continuare Gromacht Service SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10616/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare: 29065032.


Legislatie si drept aplicabil

Legislatia in conformitate cu care a fost redactat acest acord si careia se raporteaza este legislatia romana in domeniu in vigoare. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) sitului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai jos si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Gromacht Service SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre Gromacht Service SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 


Drept de proprietate si drept de autor(Copyright)

Acest site este proprietatea Gromacht Service SRL, cu inraurire asupra dezmembramintelor dreptului de proprietate, asupra asumarii si asigurarii riscului, asupra protejarii drepturilor de autor, etc. Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, clipurile audio sau video si alte date) este proprietatea Gromacht Service SRL si este aparat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de Gromacht Service SRL (Copyright © Gromacht Service SRL ---- All Rights Reserved) sau de cesionarii sai nominalizati. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Gromacht Service SRL. Toate drepturile sunt rezervate. Aveti permisiunea de a printa sau descarca pe calculatorul personal - si numai pe acesta - sectiuni de materialele din diferite zone ale serviciului doar pentru utilizare non-comerciala proprie (de ex. diversele drivere care va sunt puse la dispozitie de catre tehnicienii nostri).
De asemenea, aveti permisiunea de a lua:
(a) o copie citibila la aparat,
(b) o copie de rezerva,
(c) o copie printata a oricarei sectiuni de materiale descarcate din zone diferite ale serviciului, doar pentru utilizare necomerciala proprie.

Orice alta copiere, redistribuire, retransmitere sau publicare a oricarui material descarcat este strict interzisa fara consimtamantul expres scris al Gromacht Service SRL ori a oricarui tert furnizor de informatii al Serviciului. Va declarati de acord de a nu modifica sau sterge orice anunturi provenite de la materialele descarcate din Web site. Va declarati de acord sa oferiti catre Gromacht Service SRL o licenta neexclusiva, fara pretentii de plata pentru drepturile de autor, in toata lumea, continua, cu dreptul de a sublicentia, de a reproduce, distribui, transmite, crea lucrari derivate, expune sau prezenta public orice materiale si alte informatii (incluzand, fara limitare, idei continute in acestea pentru produse si servici noi sau imbunatatite) pe care le afisati in locatii publice ale serviciului (cum ar fi aviziere, forumuri si grupuri de stiri) cu toate mijloacele si in orice canal media acum cunoscut sau apoi dezvoltat. De asemenea, oferiti catre Gromacht Service SRL dreptul de a utiliza numele dumneavoastra in legatura cu materialele expuse sau alte informatii, precum si in legatura cu toate materialele de publicitate, marketing si promotionale legate de acestea. Va declarati de acord ca nu veti avea nici o revenire impotriva Gromacht Service SRL pentru orice violare - pretinsa sau adevarata - a unui drept sau pentru neaproprierea vreunui drept de proprietate in comunicarile cu noi. Potrivit Ordonantei de Guvern nr.124/2000, neindeplinirea obligatiilor mentionate mai sus constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda de la 20.000.000 lei la 40.000.000 lei si confiscarea suporturilor pe care se afla inregistrate datele asupra carora am facut amintire. De asemnea constitue contraventie detinerea de copii ale programelor pentru calculator fixate pe orice suport, in scopul comercializarii sau inchirierii neautorizate si se sanctioneaza cu amenda de la 25.000.000 lei la 40.000.000 lei si confiscarea copiilor. Aceste contraventii se aplica si persoanelor juridice, situatie in care limitele amenzilor se majoreaza de cinci ori. Constatarea si sanctionarea acestor contraventii se fac de catre reprezentatii Ministerului de Interne si ai Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor. Reprezentantii titularilor drepturilor de autor vor putea sa insoteasca aceste organe la cererea lor. Aceste contraventii, in functie de conditiile in care sunt savarsite, pot fi considerate, potrivit legii penale, infractiuni. In aceasta situatie sanctiunile sunt mai drastice.

 


Resposabilitatea utilizatorului

Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului. Gromacht Service SRL nu garanteaza ca situl va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din site vor fi corectate. In nici un caz, Gromacht Service SRL nu va fi pasibil pentru orice prejudicii incidentale, aparute din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a sitului, sau orice informatie, sau tranzactie oferita prin intermediul acestuia, descarcata sau legata de site, chiar daca Gromacht Service SRL sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii. Gromacht Service SRL nu poate si nu verifica continutul tuturor textelor/imaginilor oferite de utilizatorii sitului. Totusi, Gromacht Service SRL isi rezerva dreptul de a monitoriza continuturile din site si de a le inlatura pe cele care le considera prejudicioase, daunatoare sau in orice alt fel ca violeaza aceste politici de operare.

 


Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza situl fixZone.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Gromacht Service SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.


Restrictionari

Cu scopul de a mentine un serviciu informativ si valoros care vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor si de a evita prejudiciul ce poate rezulta din diseminarea afirmatiilor care sunt false, rau intentionate, violeaza drepturile altora sau sunt in orice alt fel prejudicioase, este necesara stabilirea urmatoarelor reguli pentru protectie impotriva abuzurilor, inspirate din legislatia romaneasca si comunitara:

* Daca nu participati intr-o zona a serviciului care necesita sau incurajeaza anonimatul (forum, de ex.), utilizati numele dumneavoastra real in comunicarile online (mai ales in cadrul comertului electronic, unde reprezinta conditie sine-qua-non pentru procesarea comenzii).
* Este prohibita afisarea sau transmiterea a orice mesaj care este calomniator, defaimator, injurios sau care dezvaluie informatii private sau personale ale oricarei persoane. Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaje, date, imagini sau programe care sunt indecente, obscene sau pornografice, care lezeaza demnitatea umana, drepturile umane consfintite constitutional.
* Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj, date, imagini sau programe care ar viola drepturile de proprietate ale altora, inclusiv texte, imagini sau programe neautorizate fara drept de autor, secrete economice, militare sau alte informatii confidentiale si marci comerciale sau de servicii folosite in violarea drepturilor.
* Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice document care contine virusi, viermi sau "troieni" sau alte particularitati distructive sau de contaminare.
* Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj care este prejudicios, amenintator, abuziv sau de propaganda rasista, care lezeaza drepturule constitutionale ale cetateanului roman. Nu este intentia serviciului de a va descuraja in luarea unor pozitii controversate sau de a va exprima ferm puncte de vedere pe care nu le impartasiti; cu toate acestea, Gromacht Service SRL isi rezerva dreptul de a actiona in acel mod dupa cum se dovedeste a fi potrivit in cazurile in care situl web este folosit pentru a disemina afirmatii care sunt in mod evident ofensive si/sau prejudicioase.
* Nu aveti permisiunea de a utiliza facilitatile si capacitatile situl pentru a desfasura orice activitate sau sa solicitati executarea unei activitati ilegale sau a unei alte activitati care violeaza drepturile altora.
* Este interzisa: incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua fixZone.ro sau a retelei Gromacht Service SRL, accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Gromacht Service SRL care nu sunt publice, fara autorizatie expresa scrisa; incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Gromacht Service SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin flooding sau DOS; folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul sitului pentru distribuirea lor pe liste de mail-ing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

 


Date personale

Pe situl fixZone.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Gromacht Service SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Gromacht Service SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, intocmirea de analize statistice, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare.

 


Securitatea informatiilor

Gromacht Service SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Gromacht Service SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit situl si nici nu garanteaza faptul ca situl, serverul/serverele sau mailurile expediate de Gromacht Service SRL nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Gromacht Service SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit situl.

 


Raspundere si limitari de raspundere

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea sitului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Gromacht Service SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Gromacht Service SRL nu ofera nici o garantie ca:
1. informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
2. serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, desi aceasta ne ghideaza activitatea,
3. rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor sitului vor fi corecte sau de incredere,
4. calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul sitului, va satisface toate cerintele, si
5. orice eroare de program va fi corectata.

Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul sitului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza situl sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului sitului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la situl Gromacht Service SRL, sau prin intermediul serviciilor sitului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si Conditiile de utilizare. Gromacht Service SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Gromacht Service SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor sitului;
2. costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, situl fixZone.ro;
3. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
4. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor sitului; sau
5. orice alta problema legata de serviciile sitului.

Pentru sectiunile sitului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

Gromacht SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus. Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat Gromacht Service SRL impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Gromacht Service SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la biroul nostru juridic astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii si service etc. uzitati adresele specifice de e-mail sau numerele de telefon puse la dispozitia dumneavoastra pe aceste site, la pagina de CONTACT. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, fidelitate, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale siturilor catre care exista link-uri. In nici un caz Gromacht Service SRL nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca Gromacht Service SRL a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube. Forta Majora - exonereaza de raspundere partile acestui Acord. Gromacht Service SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acest Acord, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand - dar nelimitandu-se la - evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, incendii, catastrofe, stari de urgenta/ razboi etc.

 


Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Gromacht Service SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Gromacht Service SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Gromacht Service SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul sitului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Gromacht Service SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in situl fixZone.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Gromacht Service SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Gromacht Service SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Gromacht Service SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Gromacht Service SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Gromacht Service SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Gromacht Service SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Gromacht Service SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii sitului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.


Documente (facturi, chitante, garantii)

Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal (http://www.dsclex.ro/coduri/cod_fiscal_2.htm) art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii. Toate documentele care va sunt necesare (proforma, factura, certificate de garantie, chitanta) sunt disponibile pentru a fi descarcate in cazul in care se ratacesc in contul dumneavoastra de client, sectiunea istoric comenzi, la fiecare comanda in parte.

 


Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate nu includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

Taxa Verde

In conformitate cu prevederile legale (Directiva europeana EC/96/2002 si HG 448/2005), la vanzarea produselor electronice, electrocasnice si IT, magazinul nostru are obligatia de a incasa si varsa mai departe, catre asociatiile specializate ECO TIC (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din domeniul IT&C si al electronicelor de consum) si RoREC (Asociatia Romana pentru Reciclare) taxa verde.
AICI puteti accesa tabelul cu valorile timbrului verde aplicat echipamentelor IT&C, electrocasnicelor si electronicelor colectat de ECO TIC si Asociatia Romana pentru Reciclare RoREC.


Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Gromacht Service SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat de aceasta suma, in cuantum de 18 RON. Si in cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de Gromacht Service SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

Gromacht SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Gromacht Service SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

In cazul livrarilor pe raza municipiului Bucuresti, livrarea se face prin personalul propriu al Gromacht Service SRL. Sunteti deci rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului Gromacht Service SRL. Livrarea facandu-se prin personalul propriu al Gromacht SRL, ulterior aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile.

Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

 


Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Gromacht SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Gromacht Service SRL la adresa de e-mail office@fixZone.ro sau prin fax, la numarul 031.402.7613. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Gromacht Service SRL.


Garantia

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de Gromacht Service  SRL si/sau de furnizorul nostru (producator/importator/distribuitor). Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si, in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 296 / 28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449 / 12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect la sediul Gromacht afisat pe site in acel moment, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original. Daca trimiteti produsele din provincie, acestea trebuie trimise printr-un curier rapid (orice curier rapid) cu plata in ambele sensuri (tur-retur) pe cheltuiala dumneavoastra. Trimiterile incomplete sau care au plata la destinatar vor fi refuzate la primire si returnate clientilor. Termenul maxim de solutionare a garantiilor nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Produsele care beneficiaza de garantie oferita de producator/importator, se supun conditiilor si termenelor de garantie mentionate in certificatul de garantie emis de producator/importator. Pentru a beneficia de garantie la aceste produse, clientul trebuie sa prezinte produsul, impreuna cu toate accesoriile si softurile, la punctele de service specificate in certificatul de garantie emis de producator/importator (sunt necesare certificatul de garantie in original si copie dupa factura de achizitie).

Toate produsele cumparate trebuie verificate in ceea ce priveste modelul cumparat, integritatea si aspectele estetice si exterioare in momentul ridicarii de la sediu si/sau primirii prin curier, in cazul unor probleme sau defecte exterioare intocmindu-se un proces-verbal cu curierul care a adus produsul. Orice reclamatie ulterioara in ceea ce priveste integritatea exterioara, aspectul, culoarea, modelul sau defectiunile care nu pot fi acoperite prin certificatul de garantie si/sau care se datoreaza unor forte exterioare, de orice natura, nu va fi luata in cosiderare.

In cazul livrarilor pe raza municipiului Bucuresti, livrarea se face prin personalul propriu al Gromacht Service SRL. Sunteti deci rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului Gromacht Service SRL. Livrarea facandu-se prin personalul propriu al Gromacht Service SRL, ulterior aceasta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile.
Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor) precum si indepartarea sticker-elor de identificare adaugate de noi atrage anularea garantiei acestor produse. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru datele stocate pe echipamentele aduse in garantie. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

 

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

 


Returul Produselor

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, fara nici o avarie, in stare perfecta de functionare (adica sa nu prezinte nici o defectiune), inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur.
Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii fixZone.ro.

 


Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris Gromacht Service SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@fixZone.ro, sau prin posta la adresa: Str. Baicului nr. 61, bl. 80, sc. 1, parter, ap. 02, sector 2, Bucuresti.

 


Accept comunicari comerciale

Prin inscrierea pe site sau lansarea unei comenzi catre fixZone.ro, imi declar in mod expres acordul prinvind primirea de comunicari comerciale sub forma de newsletter si/sau stiri, prin orice mojloc de comunicare, de la Gromacht Service SRL. Puteti oricand solicita sa nu mai primiti nici o comunicare comerciala prin dezabonare pe site, prin formularul de contact sau prin fax.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte situri, server, browser
Situl fixZone.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Gromacht Service SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale sitului, setari, sau actualizari. Gromacht Service SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea sitului fixZone.ro.

Gromacht Service SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura siturilor care pot fi accesate prin legaturi de pe situl fixZone.ro. Pentru respectivele situri, raspunderea integrala o poarta proprietarii siturilor in cauza.

 


Incheierea acordului.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile mentionate, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea. Aceste regului, termeni si conditii, si toate politicile incorporate se constituie in acord al ambelor parti si nu poate fi modificat sau alterat prin comunicare orala, ci doar printr-un acord scris, semnat de ambele parti. Consensul e de drept realizat in momentul in care accesati acest site. Aceesarea se considera realizata in momentul in care pe fereastra de navigare se afla afisata adresa curenta: http://www.fixZone.ro Acest acord si toate reprezentarile, garantiile si conditiile din cadrul lui sunt intentionate a fi si sunt pentru a servi beneficiului unic si exclusiv ale partilor semnatare. Imposibilitatea Gromacht Service SRL de a impune restrictiile din acest acord nu va constitui o renuntare la drepturile Gromacht Service SRL de a reveni si de a impune restrictiile respective sau orice alta restrictie, conform prezentului acord.

 


Modificarea acordului

Gromacht Service SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricare din termenii si conditiile incluse in acest acord, orice anexa si orice politica inclusa sau la care se face referinta, in orice moment, la discretia sa, si de a determina cand astfel de schimbari se aplica si clientilor curenti cat si celor viitori. Orice schimbari sau modificari vor intra in vigoare dupa ce vor fi afisate pe acest site. Continuarea utilizarii serviciului de catre dumneavoastra dupa modificarea acestor termeni si conditii constituie un acord tacit si va fi perceput ca atare.

 


Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Certificatul de Garantie si Calitate care insoteste produsul astfel achizitionat. Regimul juridic atat a Conditiilor si Termenilor de utilizare, cat si a Certificatului de Garantie si Calitate este acelasi ca al unui contract valabil incheiat.

 


Powered Gromacht

ASISTENTA SERVICE

GROMACHT Service

Telefon:0722.459.826

Contactati-ne